Tuesday, March 5, 2013

Bad Waldsee

Додека бев во Германија имав можност да го посетам еден од најдобрите голф клубови во државата и секако да научам колку толку нешто. :) Bad Waldsee  се вика и градчето и клубот и можам да кажам дека е преубаво место кое плени со прекраснита природа во и надвор од клубот :) .

No comments:

Post a Comment